Our story

Established in 2013, SGTD Group has transformed from a small logistics company to a multi-industry group in short time. Below is our memorable milestones:
Sai Gon Tien Doan Trading - Service was founded by 5 members at 374 Vo Van Tan Street, Ward 5, Dist 3, HCMC.
Establish25/4/2013
Trading Department
Open new department - known as SGTD Trading with a variety range of exporting - importing products.
Expanding logistics’s strength by having new branch in Middle Of Vietnam - Quy Nhon City.
New Branch In Quy Nhon2017
Establish SGTD
Distribution4/2018
Penetrate Food Market by adding new member: Sai Gon Tien Doan Distribution Corporation on April 2018,
Transform our name into SGTD Group with global vision and new brand identity.
SGTD Group3/2019

Our network

Our network
1. Ha Noi

Level 11, Zen Tower, 12 Khuat Duy Tien, Thanh Xuan

028 62 81 44 37

2. Da Nang

55 Le Van Thiem street, Hai An, Son Tra.

028 62 81 44 37

3. Head Office - HCM

374 Vo Van Tan Street, Ward 5, District 3

028 62 81 44 37

4. Hai Phong

1 Ngo Quyen street , Hai An District.

028 62 81 44 37

5. Binh Dinh

83 Hai Ba Trung street. , Quy Nhon City

028 62 81 44 37

6. Ho Chi Minh City

No 18, Street 31D, An Phu, District 2

028 62 81 44 37

Our vision

To bring the best products & services to our customers base on solidarity, commitment, and efficient-orientation. We guarantee to Complete Service, Outstanding Result.

Train and develop professional workforce, build the environment for staff to perform their best skills and talent for developing together.

Share the responsibility with Society and Community via social activity and building.

Our way

CUSTOMER SERVICE

Clients are the center of every activity in our business. We serve clients based on deep understanding and proactive consulting Not only suppliers, but also trustful partners.

COMMITMENT

It’s our responsibility of making any commitments in the organization: SGTD’s member: commit to complete all the duties, assigned task to Customers and the Company. Commit to support colleagues and develop together.

CAN DO

Every member of SGTD Group is open-minded, responsible and willing to take part of new duties and tasks.

CELEBRITY

SGTD Group always respect talent, develop skills and merit the outstanding results from its members.

DELIVERY HAPPINESS

Deliver outstanding result is bringing happiness to every one of our members.

Our team

MR. NGÔ TRÍ THUỶCEO

Từng là giảng viên, giảng dạy tại Trường CĐ Thương Mại và gắn bó với lĩnh vực tài chính ngân hàng hơn 10 năm. Anh đã từng là Giám đốc quan hệ khách hàng, Phó Giám đốc, Giám đốc Marketing và R&D của các Ngân hàng lớn. Là một trong những thành viên sáng lập có đóng góp quan trọng cho việc xây dựng và phát triển của SGTD GROUP.

Mr. NGUYEN TIEN DIEPChairman

Operating 20 years in Import, Export, Trading in Vietnam, Mr Diep deeply understands and builds his long term vision of logistics area, local or international trading activity. With the senses of business and resources development, he is the fulcrum of SGTD movement.

MR. VO DUC HOIMember of BOD

Anh là một trong những thành viên sáng lập tích cực, đóng góp quan trọng vào việc xây dựng nền tảng, không những đưa sản phẩm của Công ty Phân phối có mặt trên khắp cả nước Việt Nam, mà còn đóng góp vào sự phát triển chung của SGTD.

MR. VO BA TRAN QUANG PHUCCCO

Hơn 25 năm hoạt động trong ngành phân phối & bán lẻ với nhiều mặt hàng tiêu dùng: cà phê, bánh kẹo, nước ngọt, hóa mỹ phẩm và các mặt hàng tiêu dùng nhanh khác. Ông Võ Bá Trần Quang Phúc đã từng kinh qua các vị trí quan trọng tại các công ty phân phối uy tín như: ASM, RSM, Giám Đốc Kinh Doanh, Tổng Giám Đốc.  Hiện ông có vai trò quan trọng trong việc xây dựng và phát triển kênh bán hàng của Công ty Phân Phối Sài Gòn Tiến Đoàn.

MR. TRUONG THANH HUYCCO

Là chuyên gia gần 25 năm kinh nghiệm trong lĩnh vực bán lẻ ngành hàng hóa mỹ phẩm tại các kênh siêu thị. Ông Trương Thanh Huy gắn bó với vị trí Giám đốc quốc gia – kênh Siêu thị của một tập đoàn danh tiếng hàng đầu về hàng tiêu dùng, hóa mỹ phẩm. Ông Huy có những đóng góp quan trọng trong việc xây dựng và phát triển hệ thống bán hàng siêu thị cho sản phẩm của SGTD Group.

 

MS. NGUYEN THI MONG THUYCHIEF ACCOUNTANT

Hai mươi năm hoạt động, đã và đang là lãnh đạo doanh nghiệp lớn trong lĩnh vực xuất nhập khẩu, Ông Nguyễn Tiến Điệp am hiểu và có tầm nhìn xa về ngành logistics cũng như hoạt động thương mại trong nước và quốc tế. Với sự nhạy cảm về kinh doanh cũng như xây dựng nguồn